Wie verdient de Beste Buur Bokaal in 2021?

Dit jaar kunt u weer een buur aanmelden voor de Beste Buur Bokaal

Ook in 2021 organiseren we samen met de gemeenten Dinkelland, Twenterand en de Huurdersraad de Beste Buur Bokaal. Alle inwoners van Dinkelland en Twenterand kunnen een buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur Bokaal. De Beste Buur Bokaal is een prijs voor een buur die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden.

 

Aanmelden kan tot 16 augustus

U kunt vanaf nu aanmelden via de website www.bestebuurbokaal.nl. Noemt u bij de aanmelding vooral de redenen waarom uw buur de Beste Buur Bokaal verdient. Nomineren kan tot 16 augustus 2021.

 

Samen
De samenwerkende partijen geloven dat omkijken naar elkaar bijdraagt aan prettig wonen. In deze bijzondere tijd waarin iedereen met beperkingen te maken krijgt, is het juist belangrijk om er voor elkaar te zijn: om oog te hebben voor elkaar. “Het is prachtig om te zien hoe de ´stille krachten´ in de buurten en wijken eens in het zonnetje gezet worden. Dat blijkt ieder jaar opnieuw wanneer we de motivaties lezen. Zoveel mensen die zich op verschillende manieren inzetten om het wonen en leven in een straat, buurt of woongebouw voor iedereen prettig te houden.” Aldus Melanie Maatman, directeur-bestuurder van Mijande Wonen.

 

Jury

Alle inwoners uit Dinkelland en Twenterand komen in aanmerking voor Beste Buur Bokaal. Wel moet iemand worden voorgedragen door iemand anders. Dat kan heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl. Per gemeente is er een jury die de inzendingen beoordeelt. De jury bestaat uit vertegenwoordigers namens de woningcorporatie, de huurdersorganisatie en de gemeente.

 

Uitreiking en prijs op Burendag

De uitreiking van de Beste Buur Bokaal vindt ieder jaar plaats op Burendag. Dit jaar is dat zaterdag 25 september. Tijdens een feestelijke uitreiking ontvangen de beste buren een mooie bokaal en een leuke prijs.

 

Beste Buur Bokaal in alle Twentse gemeente

Alle gemeenten in Twente doen mee met de Beste Buur Bokaal. Dat betekent dat alle inwoners uit de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden in aanmerking komen voor Beste Buur Bokaal

 

Heeft u vragen over de actie? Check dan de website www.bestebuur.nl of neem contact op met Mijande Wonen per mail via mail@mijande.nl of per telefoon via 088 807 07 00.

Houd de sociale mediakanalen van Mijande Wonen in de gaten voor het laatste nieuws.


Laat een reactie achter