Jaarvergadering Huurdersraad op 28 oktober 2020

UITNODIGING.

Het bestuur van de Stichting Huurdersraad Mijande Wonen nodigt u uit voor het bijwonen van de jaarvergadering op:

Woensdag 28 oktober 2020

Huurders van Mijande uit Twenterand en Dinkelland zijn vanaf 19.00 uur welkom in restaurant Koebrugge, Oosteinde 7671 AA, Vriezenveen.

Koffie en thee staan voor u klaar bij ontvangst en ook wordt er gedurende de avond een drankje geserveerd. Wij willen u graag informeren over het werk van de Huurdersraad, terwijl u natuurlijk vrij bent om vragen te stellen, die wij zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Ook wordt er vooraf een enquête uitgedeeld, die aan het begin van de pauze kan worden ingeleverd.

Graag aanmelden voor 14 oktober als u van plan bent te komen. Dat kan per e-mail: huurdersraadmijandewonen@outlook.com of per telefoon 06-53309868 (tussen 10.00 en 20.00 uur). Aanmelden is noodzakelijk. Om de coronamaatregelen in acht te kunnen nemen is er namelijk een maximum aantal bezoekers ingesteld. Bij symptomen van verkoudheid raden wij u aan thuis te blijven.

Programma:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Opening
  • Presentatie door de Stadsbank Almelo.Onderwerp: Waar vind ik hulp als ik mijn rekeningen niet meer kan betalen? Advies en tips om een betalingsachterstand te voorkomen.
  • Pauze.
  • Jaarverslag penningmeester en secretariaat

 


Laat een reactie achter