Zonnepanelen

Mijande Wonen stuurde 200 huurders een aanbieding voor zonnepanelen

Mijande Wonen heeft in februari van dit jaar ruim 200 huurders aangeschreven met een aanbieding voor zonnepanelen. Op dit moment (juni) profiteert al ruim 50% van deze huurders van de voorjaarszon!

‘We kunnen spreken van een groot succes’

Dit zegt directeur-bestuurder Peter Zuithof van Mijande Wonen. ‘Vooraf hebben we natuurlijk goed nagedacht hoe we zoveel mogelijk huurders konden overtuigen, maar dat het zo’n succes zou worden konden we alleen maar wensen. Het succes van de formule zit vooral in heldere communicatie, een persoonlijke benadering en ook de super scherpe aanbieding die we hebben kunnen doen. Dit mede dankzij de subsidiemogelijkheden van de Provincie Overijssel. Wij vinden het naast het verduurzamen van woningen en het verbeteren naar een beter energielabel, ook heel belangrijk om op duurzame wijze energie op te wekken. Op deze manier ondersteunen we onze huurders naar betere woonlasten, waarbij niet alleen de huurprijs belangrijk is maar ook de vaste lasten. Zo werken wij aan een betaalbare en toekomstbestendige woningvoorraad’.

Energiefonds Overijssel financiert zonnepanelen

Energiefonds Overijssel financiert de verduurzaming van 350 woningen van Mijande Wonen met € 3.680.000 euro. Het Energiefonds Overijssel verstrekt gesubsidieerde leningen aan ondernemingen, woningcorporaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen.

Binnenkort stuurt Mijande Wonen nog een flinke groep huurders een aanbieding

Huurders met een woning die geschikt is voor zonnepanelen ontvangen een aanbieding.


Laat een reactie achter